Tv-inspektion​

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en af de mest brugte og effektive metoder til at vurdere og undersøge dine kloaksystemer på - uden at skulle foretage nogen former for opgravning. En TV-inspektion giver en detaljeret visualisering af, hvad problemerne i kloakken kunne være - og giver en hurtig og effektiv afklaring, så man kan gå i gang med en forebyggende indsats eller reparation.

Sidder du og mistænker, at der kunne være problemer eller skader i din kloak og dit kloaksystem, er en TV-inspektion den hurtigste, billigste og mest effektive metode. 

En TV-inspektion kan hjælpe med at lokalisere problemer som disse:

 • Kloakkens tilstand

 • Om der er rotter i kloakken

 • Hvorfor kloakken er tilstoppet

 • Oversvømmelse

 • Kloakkens forløb

 • Om der er fugt i bygningen, og om kloakken er skyld i dette

 • Ved hushandel - om kloakken er intakt og fungerer, som den skal.

Hvad koster en TV-inspektion?

Prisen på en TV-inspektion varierer efter den enkelte sag. Der er forskellige sværhedsgrader, som bliver påvirket af flere faktorer. Det kan bl.a. være længden af kloaksystemet og hvor mange problemer, der er, som afgør, hvor lang tid der skal bruges på inspektionen.

Vi kan altid kontaktes for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi tager også gerne en snak med jer, hvor vi kan rådgive og vejlede jer i, hvad næste skridt skal være. 

Fordelene ved en TV-inspektion

​Selvom vi er eksperter i kloakteknik og kloaksystemer, kan vi desværre ikke se igennem jorden. Derfor er en TV-inspektion det oplagte valg, når en kloak skal inspiceres.

Fordele ved en TV-inspektion:

 • Vi kommer hurtigt til bunds med problemet.

 • Tidsbesparende ift. manuel inspektion.

 • Prisvenligt og lavere omkostninger.

 • Undgår unødvendige udgravninger.

 • Du får en detaljeret udarbejdet rapport.

​Hvordan foregår en TV-inspektion?

​Når vi foretager en TV-inspektion, foregår det ved, at vi indfører et kamera ned i kloaksystemet. Kameraet optager hele sessionen nede i kloakken og visualiserer, hvordan systemet er opbygget, og om der er tegn på eventuelle brud, fejl og mangler. Herefter kan man korttegne kloaksystemet, som gør det nemmere at reparere eventuelle skader.

Det kan også ske, at man støder på en rotte - det skal ikke være skræmmende, men derimod er det godt, at de er fundet, så vi kan komme til rods med problemet.

Efter TV-inspektion

​Efter TV-inspektionen kigger vi grundigt optagelserne igennem for korrekt at vurdere omfanget af eventuelle skader. Herefter udarbejder vi en rapport på baggrund af optagelserne. Vi gennemgår rapporten med jer på en letforståelig og genkendelig måde, så I føler jer trygge i situationen og ved, hvad næste skridt i processen er.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Det er nemt og hurtigt at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig i, hvad der er den bedste løsning for dig. Vi har ingen skjulte gebyrer, og den pris, vi giver dig, er inklusiv transport.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305