Nedsivningsanlæg

I de områder, der ikke er dækket af offentlige kloaksystemer (typisk på landet), kan et nedsivningsanlæg være en god løsning til bortledning af spildevand. Et nedsivningsanlæg er et anlæg, der sikrer, at spildevandet kan blive naturligt renset i jorden ved at fordele det.

Få et godt tilbud

Hvordan fungerer et nedsivningsanlæg?​

Et nedsivningsanlæg ligger ca. 60 cm under jorden og er omtrent 15 meter langt. Fra husholdningen løber spildevandet først ud i en bundfældningstank, hvor de faste og tungere dele af spildevandet synker til bunds. Herfra sendes vandet gennem en pumpebrønd ud i selve anlæggets fordelerrør, hvorfra det siver ned i jorden, så affaldsstofferne kan nedbrydes eller bindes.

Hvad er ideen med et nedsivningsanlæg?

I de områder, der ikke er dækket af offentlige kloaksystemer, typisk på landet, er der nogle specifikke krav til, hvordan spildevandet så skal håndteres. Alle i disse områder skal have installeret et godkendt nedsivningsanlæg til deres spildevand. Det er et anlæg, der sikrer, at spildevandet kan blive naturligt renset i jorden ved at fordele det. Vi har stor erfaring med at installere netop nedsivningsanlæg.

Nedsivningsanlægget kan bruges i alle renseklasser, men der er strenge afstandskrav til grundvand, søer, vandløb og drikkevandsboringer.

Regler for nedsivningsanlæg

Nedsivningsanlægget kan bruges i alle renseklasser, men der findes en række regler, man skal overholde. Man skal f.eks. være opmærksom på:

  • Der skal være mindst 1 meter og gerne mere fra anlæggets bund til grundvandsspejlet.
  • Man må normalt ikke bo oven på drikkevandsreserver.
  • Der er særlige afstandskrav til brønde, søer, vandløb og drikkevandsboringer.

Hvis du ønsker at etablere et nedsivningsanlæg, skal du søge om tilladelse hos kommunen. Ansøgningsskemaet skal udfyldes af eller sammen med en autoriseret kloakmester.​

Vi klarer ansøgningen til kommunen

Når du samarbejder med JAC Kloakteknik A/S, tager vi os af processen fra start til slut. Vi laver alt det administrative arbejde, der kræves, når man skal have installeret et nedsivningsanlæg. Vi sørger for alle ansøgninger til kommunen, og når tilladelserne er i hus, udfører vi arbejdet med selve anlægget, og vi sørger selvfølgelig for at følge op med kommunen igen efterfølgende. 

Ved at have os involveret i alle trin af dit nedsivningsanlæg, får du den kvalitetssikring, du har behov for.​

Nedsivningsanlæg, som du ønsker

Når vi skal etablere et nedsivningsanlæg, kommer vi først ud og besigtiger forholdene hos dig. Hvis du har ønsker om noget specifikt, går vi det igennem og forklarer, hvordan du bedst får installeret dit nedsivningsanlæg. Når vi er enige om nedsivningsanlægget, påbegynder vi sagen.

Innovative løsninger

Med vores mange års erfaring kender vi de tekniske løsninger, der skal til for at give dig det bedste og mest økonomisk og fordelagtige resultat.

Altid tilgængelig

Du kan altid få fat på os hos JAC, døgnet rundt, 365 dage om året.

Akut hjælp

Når der opstår nødstop i kloaksystemer, er det vigtigt, at der bliver sat ind i tide. Når uheldet er ude, er JAC der for dig.

Garanti

JAC Kloakteknik er en seriøs virksomhed, der tilbyder vores kunder garanti på udført arbejde. Men det er ikke alt – Vi tilbyder også garantier, inden vi udfører arbejdet!

Nedsivningsanlæg på Sjælland

JAC Kloakteknik A/S leverer helt nye nedsivningsanlæg til private hjem, landbrug og erhverv. Vi kan også foretage reparationer og vedligeholdelse af allerede eksisterende anlæg. Vi leverer løsningen på hele Sjælland.

Hvad koster et nedsivningsanlæg?

Prisen på et nedsivningsanlæg afhænger i høj grad af forholdene på ejendommen, da det er forskelligt, hvor meget arbejde den enkelte etablering af et nedsivningsanlæg kræver.

Vi står altid klar til at rådgive dig omkring den bedste løsning eller til at give dig et uforpligtende tilbud på et nedsivningsanlæg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores kloakfirma? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Scroll to Top