Entreprenør​

JAC Kloakteknik A/S udfører fag- og totalentrepriser for private, virksomheder og det offentlige. Vi står altid klar, når der skal bygges nyt eller renoveres. Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Få et godt tilbud

Entreprenør Sjælland

JAC Kloakteknik A/S udfører entreprenørarbejde på hele Sjælland. Uanset hvor du er bosat, står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad er en entreprenør?

En entreprenør betyder i sin essens én, som påtager sig arbejde. Og det er præcis det, vi gør hos JAC Kloakteknik A/S. Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde indenfor jord, beton og kloak, og vi sætter en ære i, at arbejdet bliver lavet under ordentlige forhold og med stor præcision og sikkerhed.

En entreprenør som os påtager sig alt fra koordinering og tegninger til udførelse af hele opgaven, netop som du ønsker den.

Jord- og beton entreprenør

Vi synes, det er rigtig sjovt at arbejde med jord og beton. Derfor er dette ét af vores specialer, og vi synes selv, at vi er nogle af de bedste på området. Når du tænker jord- og beton entreprenør på Sjælland, håber vi, at du tænker på os.

Kloakentreprenør

Det siger nok lidt sig selv, at vi også foretager kloakentreprise, da vi stolt hedder JAC Kloakteknik. Dette er virkelig en af vores spidskompetencer, og det er et område, som vi har stor erfaring med.​

Vi tager hånd om dit byggeprojekt

Det kan være et stort og uoverskueligt arbejde, hvis man skal stå for hele byggeprojektet selv. Derfor kan vi med ro i maven anbefale, at du lader vores kompetente fagfolk stå for dit byggeprojekt.

Vi tager gerne totalentreprisen og sørger for, at projektet kommer sikkert fra start – og bliver afsluttet med et tilfredsstillende resultat.

Innovative løsninger

Altid tilgængelig

Akut hjælp

Garanti

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores kloakfirma? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Scroll to Top