Kloakspuling

Har du brug for en spuling af kloak, fordi dit afløb, vask eller toilet er stoppet til? En kloakspuling er tit løsningen på problemet, da der nemt ophober sig slam og skidt i kloakken.

Få et godt tilbud

Pris på spuling af kloak

Det er svært at give et eksakt prisoverslag på en kloakspuling, da opgaven varierer alt efter størrelse, tid og omfang. Hos JAC A/S får du konkurrencedygtige priser og ingen skjulte gebyrer. 

Spuling af afløb, dræn og kloak

Hos JAC A/S finder du mange forskellige ydelser. Spuling af afløb, dræn og kloak er blot en del af vores mange ydelser.
Vi tilbyder bl.a. kloakrensning, strømpeforing af brønde og skorsten samt TV-inspektion. I kan finde alle vores services under kloakservice.

Er din kloak stoppet til?

Det sker hyppigt, at en kloak bliver stoppet til. Det kan være en ophobning af hår eller lignende, som sætter sig enten i drænet eller kloakken. Dette medfører tit lugtgener, som kan være meget ubehagelige, og som man helst vil komme til livs hurtigst muligt. Det er her, en kloakspuling kan være løsningen.

Ved en kloakspuling kommer vi ud og lokaliserer, hvad problemet er ved at indføre et lille kamera i kloakken. Når problemet er fundet, kan vi gå i gang med at spule kloakken, så problemet bliver løst. Nogle andre tegn på, at din kloak er tilstoppet, er, hvis vandet står højt i toilettet, eller vandet ikke kan synke ned i vasken
Det er nemt at vurdere, om du skal have en kloakspuling ved at kigge på tre ting

  • Højt vand i toilet
  • Vand kan ikke synke fra vask
  • Dårlig lugt fra vask eller toilet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det er nemt og hurtigt at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig i, hvad der er den bedste løsning for dig. Vi har ingen skjulte gebyrer, og den pris, vi giver dig, er inklusiv transport.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores kloakfirma? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Scroll to Top