Afpropninger af døde kloakledninger

Er dine kloakledninger blevet ødelagt af rotter eller af andre årsager, har du brug for en professionel afpropning af dine døde og ubenyttede kloakledninger. Her er JAC A/S det helt rette firma til opgaven.
Vi kører blandt andet ud til erhvervsdrivende, private boligejere og mange andre for at foretage afpropning af døde kloakledninger.

Få et godt tilbud

Hvorfor afproppe kloakledninger?

Der kan være mange årsager til, hvorfor dine kloakledninger har behov for en afpropning. I mange tilfælde er det pga. rotter i kloakken. Det kan også være, at du opdager et ubenyttet kloakrør i dit kloaksystem – i det tilfælde er det en god idé at få det afproppet. Ellers kan rotter finde på at bygge reder og har let adgang til mad i disse kloakledninger, da de uforstyrret kan opholde sig der. Derfor er det vigtigt at få gjort noget ved situationen og få kloakledningen afproppet, da det mindsker risikoen for rotter i kloakken.

Afpropningen sikrer også:

  • At jord og sand ikke ophober sig i det ubenyttede rør og derved gør det svært på et senere tidspunkt at anvende røret igen.

  • At kloakledningen/tilslutningen kan tages i brug igen, når der er behov for det. 

​Hvordan fungerer en afpropning?

Med brug af vores specialudstyr vil vi lave en TV-inspektion for at vurdere omfanget af proceduren. Når vi har vurderet dette, vil vi med hjælp af special-beton fylde en prop i kloakledningen, netop der hvor den munder ud i den aktive ledning. Dette vil sikre, at der hverken er plads til gennemstrøm af vand eller rotter i det ubenyttede rør.​

Uden opgravning

Afpropning af kloak er en forholdsvis nem procedure at udføre, da det kan foretages helt uden opgravning. Det betyder, at vi undgår at skulle grave evt. blomsterbed, græsplæne eller fliser op, hvilket gør, at afpropningen kan gøres til en fordelagtig pris.

Hvad koster afpropning af kloakledninger?

Det er svært at vurdere uden at have kendskab til den enkelte situation. Nemmeste løsning er at kontakte os og beskrive problemet, hvorefter vi ved hjælp af rådgivning og vejledning kan give jer et gratis og uforpligtende tilbud – helt uden skjulte gebyrer.

Det er vigtigt for JAC A/S, at alt vores arbejde er transparent og dokumenteret for at sikre vores kunders tilfredsstillelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores kloakfirma? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Scroll to Top