Rottespærre

​Rotter i kloakken kan være et stort problem og årsag til mange gener. Rotter lever primært i vores kloakker, hvorefter de kan trænge ind i hjemmet. Her kan de være årsag til skader på rør og ledninger – og det vil vi naturligvis helst undgå. Derfor har vi hos JAC Kloakteknik valgt, at montering af rottespærre i kloak skal være en af vores ydelser, da vi ved hvor vigtigt, det er at komme rotterne til livs.

Få et godt tilbud

Hvordan virker en rottespærre?

For det første er det vigtigt, at en rottespærre opsættes af en autoriseret kloakmester, da det sikrer, at den bliver opsat korrekt. En rottespærre er produceret i rustfrit stål for at sikre, at spildevand ikke ruster rottespærren, da det kan resultere i, at rotterne kan gnave sig igennem. Når rottespærren er sat op i kloakken, fungerer den ved, at spildevand og rotter godt kan komme ud af kloaksystemet og rottespærren, men det kan ikke komme tilbage igen. Det sker ved, at rottespærren låser for gennemgang tilbage i kloakken.
Inden rottespærren opsættes, er det vigtigt, at kloakrørene tjekkes for brud og huller, da det muligvis kan være tegn på en rotte, som har gnavet sig igennem.

Pris på montering af rottespærre

Vi synes, at kvalitet og pris skal være i sammenspil. Derfor ligger vores prisniveau i kategorien, kvalitet til billige penge. Du kan se vores priser herunder. Vores pris inkluderer selvfølgelig montering og kørsel – vi har aldrig nogen skjulte gebyrer.​

Prisen er inklusive montage og kørsel (ingen skjulte gebyrer).​
Dit kloakdæksel skal være synligt, så vi kan komme til at montere

Priser fra 2.995,- inkl. moms​

Service af rottespærre

​Det anbefales, at du booker en servicering af din rottespærre én gang om året. Det er med til at sikre, at rottespærren fungerer optimalt.

Årlig service
For at sikre en funktionel rottespærre, skal den efterses en gang årligt.

Priser fra 495,- inkl. moms​

Professionel montering​ af rottespærre

Hos JAC Kloakteknik A/S har vi mere end 15 års erfaring med kloakarbejde og kloakservice. Vi lægger vægt på altid at levere de bedste resultater af højeste kvalitet. Vi går op i at overholde alle aftaler for at sikre dig den bedste mulige løsning.

​Når vi går i gang med arbejdet, står vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, som du skulle have. Det er nemlig vigtigt for os, at du har ro i maven og stoler på, at vi leverer det bedste, vi kan.

Har du et problem med rotter i din kloak, og vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan løse problemet? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores kloakfirma? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Scroll to Top