Kloakrensning

Er din kloak stoppet til, og har du i den forbindelse brug for professionel kloakrensning? Så er du kommet til det helt rette firma.
​Hos JAC Kloakteknik A/S kører vi blandt andet ud til private boligejere og forskellige former for erhverv for at foretage en spuling af din kloak.

Få et godt tilbud

Kloakrensning på Sjælland

Vi tilbyder vores service på hele Sjælland, så uanset hvor du bor, kan vi komme og hjælpe dig. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at yde den bedste service, hvor end på Sjælland du befinder dig.

Hvorfor få en kloakrensning?

Der kan være mange grunde til at få foretaget en kloakrensning. I mange tilfælde er det, fordi afløbet til bl.a. toilet eller håndvask er stoppet til. Dette kan skabe ubehag og lugtgener i hjemmet. 

Det er typisk, at man bemærker, at vandet i håndvasken eller badet løber langsomt ud. Dette kan være en indikation på, at der skal foretages en kloakrensning. Det kan blandt andet være hår, skæg eller andet, der er rendt ned i afløbet og dermed har stoppet det til.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi har 15 års erfaring med forskellige former for kloakservice, så vi har godt styr på vores fag. Når vi bliver kontaktet og bliver bedt om hjælp til et problem, er vi altid hudløst ærlige omkring processen og vurderer, om problemet kan løses af kunden selv, eller om der er behov for vores hjælp. Nogle gange kan det være en samling af hår, der nemt kan hives op fra afløbet. Andre gange kan det være et så stort problem, at der skal en større kloakrensning til.​

Behovet for en kloakrensning giver som regel anledning til at foretage en række forskellige opgaver i kloakken, som vi naturligvis også kan varetage. Det kan for eksempel være:​

Pris på kloakrensning

Hvis du har en skadet brønd, kan det have alvorlige konsekvenser, hvis du ikke gør noget ved det. Brønden er en vigtig del af dit samlede kloaksystem, og en utæt eller revnet brønd kan bl.a. resultere i vandskader i kælderen, at ejendommens fundament sætter sig, eller at vejmateriale skylles væk. Det kan også være en direkte invitation til ubudne gæster, eftersom rotter kan grave sig igennem porøse brønde og lave redder.

Det er svært at give en præcis pris, da prisen i høj grad afhænger af, hvad den enkelte opgave indebærer. Nogle har bare brug for en kloakspuling, mens andre skal have en tv-inspektion. Vi står dog altid klar til at tage en snak med dig om dine behov, så vi kan vejlede og rådgive dig til, hvad, der ifølge os, er den bedste løsning – og til den bedste pris.
Vi sørger altid for, at det kvalitetsarbejde, vi leverer, er i samspil med prisen. Derfor lover vi altid en attraktiv pris på vores services.

Få et uforpligtende tilbud på en kloakrensning

Har du brug for at få renset din kloak på Sjælland, er vi hos JAC Kloakteknik A/S et oplagt valg. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på kloakrens, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores kloakfirma? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse mange forskellige opgaver.

Scroll to Top