Professionel strømpeforing af kloak, brønde og ventilationsskakte

De fleste mennesker skænker sikkert ikke deres kloaksystem specielt mange tanker i løbet af en dag. I hvert fald ikke så længe det fungerer, som det skal. Et skadet kloaksystem kan nemlig resultere i store gener for dig og dit hjem, hvis det ikke opdages og får den rette behandling. Har du oplevet lugtgener, utætheder, gentagende forstoppelser eller problemer med rotter, kan det være et tegn på, at dine kloakrør ikke fungerer, som de skal.

Hos JAC Kloakteknik A/S har vi stor erfaring med alt inden for kloak, heriblandt strømpeforing og kloakrenovering. Vi varetager enhver opgave indenfor kloakker på hele Sjælland fra vores base i Holbæk nær Svinninge.

Kloakrenovering er som regel et omfattende projekt, som kræver opgravning omkring kloakledningerne og nedlukning af vandtilførslen i længere perioder, hvilket resulterer i, at badeværelset rykkes ud i en bade- og toiletvogn. Det kan give følelsen af, at bo i et konstant byggerod og besværliggøre hverdagen – for ikke at tale om den enorme regning, et så omfattende arbejde ofte medfører.

Heldigvis er der andre og mere effektive muligheder, når det drejer sig om kloakrenovering. Hvis du benytter dig af strømpeforing, kan mange skader på kloaksystemet nemlig laves uden opgravning. Vi tilbyder strømpeforing af kloakker, ventilationsskakte, brønde, skorstene og affaldsskakte. 

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en særlig renoveringsteknik, som gør det muligt at renovere kloakken uden opgravning. Når vi laver strømpeforing, skaber vi et nyt rør indeni det gamle ved hjælp af en strømpe, som består af filt. Filtstrømpen imprægneres med et produkt, som reagerer på LED-lys eller på varme, så den hærdes og danner et nyt rør indeni det gamle.

En strømpeforing sikrer, at vi kan renovere kloakken hurtigt og effektivt – uden opgravning, nedbrydning eller store gener for beboerne. Fordi der ikke skal graves, kan vi ofte færdiggøre arbejdet på én dag, så du slipper for at bo i byggerod og for at rykke badeværelset ud i dertilhørende bade- og toiletvogne.

Selvom renoveringen er hurtig, er der ikke gået på kompromis med holdbarheden. Selve renoveringen svarer til at få et nyt, slidstærkt rør installeret, som har en levetid på op til 50-100 år. 

Hvordan foregår en strømpeforing?

Når vi foretager en strømpeforing, starter det som regel med en mistanke om utætte eller skadede kloakledninger. Derfor begynder vi oftest arbejdet med en TV-inspektion, så vi kan bedømme kloakkens tilstand og afklare problemets omfang. I samme omgang renser vi rørene grundigt. Hvis vi vurderer, at en strømpeforing er den rette behandling for kloakken, påbegynder vi renoveringen.

Selve strømpeforingen foregår ved, at vi skyder filtstrømpen igennem kloakken. Herefter hærder vi strømpen, så den danner et nyt rør indeni det gamle. Vi tilpasser filtstrømpen, så den passer perfekt til din kloak og yder det optimale resultat, når den er hærdet.

Vi kan gennemføre en strømpeforing fra brønd til brønd, fra vejbrønd/tagbrønd til grenrør eller fra brønd til fodbøjning/vandlås. Vi vælger altid den løsning, der giver dig det bedste resultat, som holder i mange år fremover. 

Hvorfor skal jeg få lavet en strømpeforing?

Problemer med kloakken er aldrig sjovt for hjemmets beboere, men med en strømpeforing kan du mindske generne betydeligt. Der findes mange fordele ved at få lavet en strømpeforing fremfor en renovering, der kræver opgravning:

  • Du kan fortsætte din hverdag, som du plejer.
  • ​Du slipper for at leve i byggerod.
  • ​Du kan bruge dit badeværelse, imens arbejdet står på.
  • ​En strømpeforing tager betydeligt kortere tid at udføre end en renovering, der kræver opgravning.
  • ​Du får en holdbar løsning, der holder i mange år fremover.
  • ​Omkostningerne er betydeligt lavere.
  • ​Det er mere skånsomt for miljøet

Hvornår har min kloak brug for en strømpeforing?

Opdager du problemer med kloakken, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt. Strømpeforing installeres i kloakker med rørbrud, mange forstoppelser, slitage eller rotter, men hvis du venter for længe, kan skaderne være så omfattende, at det ikke længere er tilstrækkeligt med en strømpeforing. Er det i stedet nødvendigt med opgravning og nyetablering, bliver det hurtigt både dyrt og besværligt. Derfor er det en god idé at være på forkant med problemerne, så de ikke løber løbsk.

Skader i kloakken kan være svære at opdage, men du kan forebygge kloakskader ved at være opmærksom på og reagere, hvis du opdager tilbagevendende problemer med rotter eller kloakledninger, der bliver ved med at stoppe til.

Det er også vigtigt at tage kloakrørenes alder i betragtning. Når kloakrørene er mere end 30 år gamle, er der større risiko for skader, og vi ser ofte, at jo ældre rørene er, jo større er skaderne også. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget en TV-inspektion, når dine kloakledninger nærmer sig de 30 år. På den måde kan du få et overblik over tilstanden, og du kan nemmere planlægge renoveringen i fremtiden. Det betyder, at du kan være forberedt på renoveringsarbejdet, så du kan nå at sætte penge af til det i dit budget.

Generelt siger man, at du kan spare omkring 25-35 % ved at få foretaget en strømpeforing fremfor en fuld renovering med opgravning og nyinstallation af kloakken. Med andre ord: Det kan godt svare sig at være på forkant med kloakproblemerne.

Specialister i strømpeforing​

​Hos JAC Kloakteknik A/S har vi specialiseret os i installering af strømpeforing, og vores professionelle team er oplært i metoden, så de leverer et tilfredsstillende resultat hver gang. Vi tilpasser filtstrømpen til hver enkelt kloak, og det betyder, at vi kan lave strømpeforing til kloakledninger i alle størrelser.

Hvad koster strømpeforing?

Prisen er naturligvis en vigtig faktor, når du skal have foretaget en strømpeforing. Alligevel er det svært at give én generel pris, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på opgavens kompleksitet samt type. Hos JAC Kloakteknik A/S står vi altid klar til at varetage enhver opgave, og vi garanterer, at du altid modtager en attraktiv pris pr. meter, når du samarbejder med os. Du er velkommen til at kontakte os, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Ønsker du et tilbud?

Udfyld nedenstående formular og vi sender et tilbud afsted til dig.
Tryk her for at komme til vores tilbudsformular.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305