Kloakspuling

​Har du brug for en spuling af kloak, fordi dit afløb, vask eller toilet er stoppet til? En kloakspuling er tit løsningen på problemet, da der nemt ophober sig slam og skidt i kloakken.

Pris på spuling af kloak

​Det er svært at give et eksakt prisoverslag på en kloakspuling, da opgaven varierer alt efter størrelse, tid og omfang. Hos JAC A/S får du konkurrencedygtige priser og ingen skjulte gebyrer.


Kontakt os for mere information om prisen her.

Spuling af afløb, dræn og kloak

​Hos JAC A/S finder du mange forskellige ydelser. Spuling af afløb, dræn og kloak er blot en del af vores mange ydelser.

Vi tilbyder bl.a. kloakrensning, strømpeforing af brønde og skorsten samt TV-inspektion. I kan finde alle vores services under kloakservice.

Er din kloak stoppet til?

​Det sker hyppigt, at en kloak bliver stoppet til. Det kan være en ophobning af hår eller lignende, som sætter sig enten i drænet eller kloakken. Dette medfører tit lugtgener, som kan være meget ubehagelige, og som man helst vil komme til livs hurtigst muligt. Det er her, en kloakspuling kan være løsningen.

Ved en kloakspuling kommer vi ud og lokaliserer, hvad problemet er ved at indføre et lille kamera i kloakken. Når problemet er fundet, kan vi gå i gang med at spule kloakken, så problemet bliver løst. 

Nogle andre tegn på, at din kloak er tilstoppet, er, hvis vandet står højt i toilettet, eller vandet ikke kan synke ned i vasken.

Det er nemt at vurdere, om du skal have en kloakspuling ved at kigge på tre ting:

  • Højt vand i toilet.

  • Vand kan ikke synke fra vask.

  • Dårlig lugt fra vask eller toilet. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Det er nemt og hurtigt at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig i, hvad der er den bedste løsning for dig. Vi har ingen skjulte gebyrer, og den pris, vi giver dig, er inklusiv transport.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305