Slamsugning​

​Hos Jac A/S tilbyder vi slamsugning ydelser til både private kunder, virksomheder eller offentlige instanser. Vi er et kloakservice firma beliggende i Holbæk, og vi udfører forskellige kloakservices for vores kunder på hele Sjælland. Udover slamsugning, udfører vi også: Strømpeforing, kloakrenovering, TV inspektion, rottespærring samt meget andet.

Hvad er slamsugning?

Når vi udfører en slamsugning, kommer vi ud med vores specialdesignede vogn, som vi bruger til at rense stoppede brønde og kloakker med. Det foregår sådan, at vi bruger rent vand til at frigøre det snavs og slam der har ophobet sig i kloakken.

TV inspektion

I forbindelse med en slamsugning, kan det være nødvendig at starte processen med en TV inspektion. En TV inspektion fungerer ved at indføre et lille kamera ned i kloakken. Dette kamera optager hele kloakken tilstand og giver en visualisering af problemet.

Fordelen ved en TV inspektion er, at man kan lokalisere alle de problemer, der kunne være i kloakken - det er endda muligt at støde på en rotte, hvor man kunne overveje at få opsat en rottespærre.

Hvornår skal jeg have en slamsugning?

Det er generelt godt at få foretaget en slamsugning en gang imellem, for at være på forkant og forebygge problemer der kan opstå i kloakken. Det kan dog være godt at kunne genkende tegn på, om du har brug for en slamsugning.

Der er flere indikatorer på, at du har brug en slamsugning. Dette kan bl.a. være:

  • Lugtgener fra toilet eller vask.
  • Tilstoppet vask, hvor vandet ikke vil løbe ned i afløbet.
  • Vandet ophober sig, når du tager et bad.

Er slamsugning den rette løsning?

Det er tit, at en slamsugning er den rette løsning. Der er dog tilfælde, hvor der er behov for en spuling af kloak eller en kloakrensning - i disse tilfælde, vil du blive vejledt af os, til hvad der giver bedst mening for dit specifikke behov.

Tilstoppet kloak?

Vurderer du, at din kloak er tilstoppet - så er det vigtigt at få gjort noget ved problemet inden det bliver værre. Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig til næste skridt i processen.

Kontakt os

I kan få fat på os på E-mail: info@jacas.dk eller Telefon: 21849696

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305