Kloakrensning: Få renset din tilstoppede kloak

​Er din kloak stoppet til, og har du i den forbindelse brug for professionel kloakrensning? Så er du kommet til det helt rette firma.

​Hos JAC Kloakteknik A/S kører vi blandt andet ud til private boligejere og forskellige former for erhverv i Holbæk, Svinninge og omegn samt på resten af Sjælland for at foretage en spuling af kloak.

Kloakrensning på Sjælland

Vi tilbyder vores service på hele Sjælland, så uanset om du bor i Kalundborg, Holbæk, Sorø, Roskilde eller København, kan vi komme og hjælpe dig. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at yde den bedste service, hvor end på Sjælland du befinder dig.

Hvorfor få en kloakrensning?

Der kan være mange grunde til at få foretaget en kloakrensning. I mange tilfælde er det, fordi afløbet til bl.a. toilet eller håndvask er stoppet til. Dette kan skabe ubehag og lugtgener i hjemmet. 

Det er typisk, at man bemærker, at vandet i håndvasken eller badet løber langsomt ud. Dette kan være en indikation på, at der skal foretages en kloakrensning. Det kan blandt andet være hår, skæg eller andet, der er rendt ned i afløbet og dermed har stoppet det til.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi har 15 års erfaring med forskellige former for kloakservice, så vi har godt styr på vores fag. Når vi bliver kontaktet og bliver bedt om hjælp til et problem, er vi altid hudløst ærlige omkring processen og vurderer, om problemet kan løses af kunden selv, eller om der er behov for vores hjælp. 

Nogle gange kan det være en samling af hår, der nemt kan hives op fra afløbet. Andre gange kan det være et så stort problem, at der skal en større kloakrensning til.​

Behovet for en kloakrensning giver som regel anledning til at foretage en række forskellige opgaver i kloakken, som vi naturligvis også kan varetage. Det kan for eksempel være:​

Pris på kloakrensning

Det er svært at give en præcis pris, da prisen i høj grad afhænger af, hvad den enkelte opgave indebærer. Nogle har bare brug for en kloakspuling, mens andre skal have en tv-inspektion.

 
Vi står dog altid klar til at tage en snak med dig om dine behov, så vi kan vejlede og rådgive dig til, hvad, der ifølge os, er den bedste løsning - og til den bedste pris.

Vi sørger altid for, at det kvalitetsarbejde, vi leverer, er i samspil med prisen. Derfor lover vi altid en attraktiv pris på vores services. 

​​

Få et uforpligtende tilbud på en kloakrensning

Har du brug for at få renset din kloak i Svinninge, Holbæk eller på resten af Sjælland, er vi hos JAC Kloakteknik A/S et oplagt valg. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på kloakrens, så kontakt os allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305