Kloakrensning: Få renset din tilstoppede kloak

​Er din kloak stoppet til, og har du i den forbindelse brug for professionel kloakrensning? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos JAC Kloakteknik A/S kører vi blandt andet ud til private boligejere og forskellige former for erhverv i Holbæk, Svinninge og omegn samt på resten af Sjælland for at foretage en spuling af kloak.

Vi står klar til at undersøge din kloak nærmere

Vi har 15 års erfaring inden for forskellige former for kloakservice, og du kan således trygt lade os stå for at rense din kloak eller udføre andre opgaver, der relaterer sig til din kloak. Behovet for en kloakrensning giver som regel anledning til at foretage en række forskellige opgaver i kloakken, som vi naturligvis også kan varetage. Det kan for eksempel være en:

Det kan for eksempel være, at vi er nødt til at sende vores kloak-TV ned igennem din kloak for at se, hvad der er årsagen til, at din kloak ikke fungerer, som den skal.

Vi udfører altid vores arbejde til den aftalte pris og tid, ligesom vi lægger stor vægt på altid at levere resultater af højeste kvalitet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en kloakrensning

Har du brug for at få renset din kloak i Svinninge, Holbæk eller på resten af Sjælland, så er vi hos JAC Kloakteknik A/S et oplagt valg. Vi tilbyder desuden også konkurrencedygtige priser på kloakrens, så kontakt os endelig allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305