Nedsivningsanlæg

​Hvad er ideen med et nedsivningsanlæg? 

I de områder, der ikke er dækket af offentlige kloaksystemer, typisk på landet, er der nogle specifikke krav til, hvordan spildevandet så skal håndteres. Alle i disse områder skal have installeret et godkendt nedsivningsanlæg til deres spildevand. Det er et anlæg, der sikrer, at spildevandet kan blive naturligt renset i jorden ved at fordele det. Vi har stor erfaring med at installere netop nedsivningsanlæg.

Nedsivningsanlægget kan bruges i alle renseklasser, men der er strenge afstandskrav til grundvand, søer, vandløb og drikkevandsboringer.

Nedsivningsanlæg som du ønsker

Hos JAC Kloateknik A/S kan vi varetage hele processen omkring dit nedsivningsanlæg. Vi kommer ud og besigtiger forholdene. Hvis kunden har ønsker om noget specifikt går vi det igennem og forklare hvordan man bedst får installeret sit nedsivningsanlægget. Derefter påbegynder vi sagen – dvs. sørger for alle de ansøgninger og andet praktisk arbejde, der er ift. kommunen.

Vi arbejder for dig

Vi tager os simpelthen af alt, så du slipper for alt det administrative arbejde det kræver når man skal have installeret et nedsivningsanlæg. Når tilladelserne er i hus, så udfører vi selve anlægget, og sørger selvfølgelig for at følge op til kommunen igen. Ved at have os involveret i alle trin af dit nedsivningsanlæg, får du den kvalitetssikring, du har behov for.

Bestil et nedsivningsanlæg allerede i dag

JAC Kloakteknik A/S leverer helt nyt nedsivningsanlæg til privat huse, landbrug og erhverv. Derudover kan vi også sørge for reparationer og vedligeholdelse af allerede eksisterende anlæg. Vi leverer løsningen i Holbæk, Regstrup, Tølløse, Jyderup, Svinninge, Vipperød og Kirke Hyllinge (Vestsjælland)

Vi står altid klar til at rådgive dig omkring den bedste løsning samt give et uforpligtende tilbud på et nedsivningsanlæg.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305