Entreprenør​

​JAC Kloakteknik A/S udførerfag- og totalentrepriser for private, virksomheder og det offentlige.

Vi er står altid klar, når der skal bygges nyt eller renoveres.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os

Entreprenør Sjælland

JAC Kloakteknik A/S udfører entreprenørarbejde på hele Sjælland. Vores base er i Holbæk ved Svinninge, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du bor i Holbæk, Kalundborg, Roskilde, Næstved, Sorø eller andet.

​​

Hvad er en entreprenør?

En entreprenør betyder i sin essens én, som påtager sig arbejde. Og det er præcis det, vi gør hos JAC Kloakteknik A/S. Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde indenfor jord, beton og kloak, og vi sætter en ære i, at arbejdet bliver lavet under ordentlige forhold og med stor præcision og sikkerhed.

En entreprenør som os påtager sig alt fra koordinering og tegninger til udførelse af hele opgaven, netop som du ønsker den. 

Jord- og beton entreprenør

Vi synes, det er rigtig sjovt at arbejde med jord og beton. Derfor er dette ét af vores specialer, og vi synes selv, at vi er nogle af de bedste på området. Når du tænker jord- og beton entreprenør på Sjælland, håber vi, at du tænker på os.

Kloakentreprenør

Det siger nok lidt sig selv, at vi også foretager kloakentreprise, da vi stolt hedder JAC Kloakteknik. Dette er virkelig en af vores spidskompetencer, og det er et område, som vi har stor erfaring med.​

Vi tager hånd om dit byggeprojekt

Det kan være et stort og uoverskueligt arbejde, hvis man skal stå for hele byggeprojektet selv. Derfor kan vi med ro i maven anbefale, at du lader vores kompetente fagfolk stå for dit byggeprojekt.

Vi tager gerne totalentreprisen og sørger for, at projektet kommer sikkert fra start - og bliver afsluttet med et tilfredsstillende resultat.

Entreprenør med stor erfaring​

Vi har efterhånden opbygget mange års erfaring indenfor fag- og totalentrepriser. Du kan derfor føle dig helt sikker, læne dig tilbage og blot følge byggeprocessen og nyde, at du kommer nemt i mål. Vi holder dig løbende opdateret på vores arbejde, så dine input kan blive en del af projektet.

Hvis du ønsker, at vi kun skal udføre en del af projektet, er dette naturligvis også muligt. Vi har stor erfaring med både fag- og totalentrepriser.​

Vi hjælper dig godt videre

​Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt, og vi garanterer en attraktiv pris. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i kloakrenovering

​Vi har specialiseret os i opgravningsfri kloakrenovering og udfører også almindelig kloakservice samt TV-inspektion af kloak. 

Derudover har vi også en entreprenør-afdeling, som laver alt inden for jord, beton & kloak.

Kontakt

Telefon:
21 84 96 96

E-mail:
info@jacas.dk

facebook-hvid

JAC Kloakteknik A/S

CVR: 38107305